Steun ons

DRAAG BIJ AAN ONS BEREIK
WORDT OOK TAFELGENOOT

STEUN ONS
en schuif aan tafel

Wilt u ook een kijkje nemen achter de schermen van een nieuwe theatervoorstelling? En hoe leuk is het om speciaal te worden uitgenodigd voor premières of een interview bijwonen met een regisseur, schrijver, acteur, danser of muzikant van onze voorstellingen? Dit en nog meer krijgt u als u Tafelgenoot wordt bij Tafel van Vijf Muziektheater. Tafelgenoot worden is heel simpel door een gift te doneren aan ons. 

Met uw gift kan Tafel van Vijf Muziektheater meer voorstellingen produceren. Daarmee draagt u bij dat wij meer scholieren en volwassenen kunnen bereiken om maatschappelijke thema’s in een muzikaal geschiedenisjasje onder de aandacht te brengen.

Hapjes, drankjes en andere Tafelgenoten

Onder het genot van hapjes en drankjes tijdens onze exclusieve Tafelgenootonderonsjes leert u al de andere Tafelgenoten kennen. En als Tafelgenoot bent u ook altijd op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes. Bovendien mag u uw gift aftrekken bij uw belastingaangifte.

Gewone Gift

Dankzij onze ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling) mag u een gewone gift aan Tafel van Vijf bij uw belastingaangifte aftrekken als deze tussen de 1% en 10% van uw verzamelinkomen is.

Periodieke Gift

Om maximaal van uw belastingvoordeel te profiteren, kunt u ook kiezen voor een periodieke schenkingsovereenkomst met Tafel van Vijf Muziektheater. In deze overeenkomst legt u voor 5 jaar vast dat u een vast bedrag per jaar aan ons gaat schenken.

U mag zelf bepalen of u het jaarlijkse bedrag opsplitst in meerdere bedragen of het in één keer betaalt. U dient wel minimaal één keer per jaar een bedrag over te maken naar Tafel van Vijf Muziektheater en dat vijf jaar achter elkaar. Hierdoor is uw bijdrage jaarlijks geheel aftrekbaar van uw inkomstenbelasting.

wordt ook tafelgenoot - steun ons - tafel van vijf

Binnen 5 minuten op de hoogte!

Informatie over uw giften aan Tafel van Vijf Muziektheater en de belastingvoordelen kunt lezen op de website van de belastingdienst. Met duidelijke voorbeeldberekeningen en de voorwaarden hiervoor bent u in nog geen 5 minuten op de hoogte wat uw mogelijkheden zijn.

Naar de website van belastingdienst: Informatie Gift aftrekken >>

Nog meer belastingvoordeel

Door slim om te gaan met dit belastingvoordeel kunt u uw donatiebedrag zelfs verhogen omdat wij een culturele ANBI instelling zijn. Wanneer u uw aftrek berekent, mag u de gift aan ons verhogen met 25%. Voor deze verhoging geldt een maximum van 1250 euro.

Het maakt niet uit of u een gewone gift doet, een periodieke gift of beide. De belastingdienst betaalt in dat geval mee aan uw gift. Bruto geeft u meer, maar netto blijft u hetzelfde betalen.

Wordt ook Tafelgenoot!

Vraag direct de juiste formulieren bij ons op

anbi belastingvoordeel giften tafel van vijf

ANBI-Formulier Publicatieplicht Tafel van Vijf Muziektheater

Campagnebeeld Studio Polat

Willem III: Een Moordfeest!

MAART & APRIL 2023
Muziektheatervoorstelling in Paleis Het Loo 

Willem III: Een Moordfeest is een voorstelling van Tafel van Vijf Muziektheater en Paleis Het Loo. De hoofdpersoon is stadhouder Willem III van Oranje, de machtigste Oranje ooit en de eerste bewoner van Paleis het Loo.

Het programma start met een rondleiding door het recent vernieuwde paleis. Daarna volgt de muziektheatervoorstelling Willem III: Een Moordfeest op dé plek waar dit verhaal zich in de 17e eeuw daadwerkelijk heeft afgespeeld met als afsluiting een nagesprek tussen de leerlingen en de cast.