Steun ons

DRAAG BIJ AAN ONS BEREIK
WORDT OOK TAFELGENOOT

STEUN ONS
en schuif aan tafel

Wilt u ook een kijkje nemen achter de schermen van een nieuwe theatervoorstelling? En hoe leuk is het om speciaal te worden uitgenodigd voor premières of een interview bijwonen met een regisseur, schrijver, acteur, danser of muzikant van onze voorstellingen? Dit en nog meer krijgt u als u Tafelgenoot wordt bij Muziektheater Tafel van Vijf. Tafelgenoot worden is heel simpel door een gift te doneren aan ons. 

Met uw gift kan Tafel van Vijf meer voorstellingen produceren. Daarmee draagt u bij dat wij meer scholieren en volwassenen kunnen bereiken om maatschappelijke thema’s in een muzikaal geschiedenisjasje onder de aandacht te brengen.

Hapjes, drankjes en andere Tafelgenoten

Onder het genot van hapjes en drankjes tijdens onze exclusieve Tafelgenootonderonsjes leert u al de andere Tafelgenoten kennen. En als Tafelgenoot bent u ook altijd op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes. Bovendien mag u uw gift aftrekken bij uw belastingaangifte.

Gewone Gift

Dankzij onze ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling) mag u een gewone gift aan Tafel van Vijf bij uw belastingaangifte aftrekken als deze tussen de 1% en 10% van uw verzamelinkomen is.

Periodieke Gift

Om maximaal van uw belastingvoordeel te profiteren, kunt u ook kiezen voor een periodieke schenkingsovereenkomst met Tafel van Vijf. In deze overeenkomst legt u voor 5 jaar vast dat u een vast bedrag per jaar aan ons gaat schenken.

U mag zelf bepalen of u het jaarlijkse bedrag opsplitst in meerdere bedragen of het in één keer betaalt. U dient wel minimaal één keer per jaar een bedrag over te maken naar Tafel van Vijf en dat vijf jaar achter elkaar. Hierdoor is uw bijdrage jaarlijks geheel aftrekbaar van uw inkomstenbelasting.

wordt ook tafelgenoot - steun ons - tafel van vijf

Binnen 5 minuten op de hoogte!

Informatie over uw giften aan Tafel van Vijf en de belastingvoordelen kunt lezen op de website van de belastingdienst. Met duidelijke voorbeeldberekeningen en de voorwaarden hiervoor bent u in nog geen 5 minuten op de hoogte wat uw mogelijkheden zijn.

Naar de website van belastingdienst: Informatie Gift aftrekken >>

Nog meer belastingvoordeel

Door slim om te gaan met dit belastingvoordeel kunt u uw donatiebedrag zelfs verhogen omdat wij een culturele ANBI instelling zijn. Wanneer u uw aftrek berekent, mag u de gift aan ons verhogen met 25%. Voor deze verhoging geldt een maximum van 1250 euro.

Het maakt niet uit of u een gewone gift doet, een periodieke gift of beide. De belastingdienst betaalt in dat geval mee aan uw gift. Bruto geeft u meer, maar netto blijft u hetzelfde betalen.

Wordt ook Tafelgenoot!

Vraag direct de juiste formulieren bij ons op

anbi belastingvoordeel giften tafel van vijf
perry campagnebeeld tafelvanvijf voorstelling 2021

PERRY

OKT T/M DEC 2021
Dans- en Muziekvoorstelling + FOTO EXPO van het Rijksmuseum 

Zelfexpressie is de rode draad in deze voorstelling. Perry neemt je mee op zijn persoonlijke reis door tijd, dimensies, rituelen en tradities naar misschien wel een nieuwe identiteit.  Samen met een 4-koppige swingende live band danst hij in een mix van rock, soul, trap en techno zijn eigen weg naar vrijheid.