Ook Tafelgenoot worden?

Particulier: u kunt voor € 250,-, € 500,- of € 1.000,- per jaar Tafelgenoot worden, zodat we krachtige voorstellingen kunnen blijven produceren. In ruil daarvoor kunt u aanschuiven bij onze voorstellingen en bieden wij u jaarlijks een Tafelgenotensessie, waarin Herman van Baar u, samenwerkingspartners en mensen uit het onderwijs een kijkje in zijn artistieke keuken geeft onder het genot van een hapje en een drankje.

Bedrijf: u kunt ons sponsoren vanaf € 5.000,- per jaar. In ruil daarvoor krijgt u vermelding op onze website, flyers en posters, plus de voordelen van het Tafelgenootschap.

Ook Tafelgenoot worden? U kunt uw gift overmaken op NL36TRIO0390189650 ten name van Tafel van Vijf te Amsterdam, onder vermelding van ‘periodieke donatie Tafelgenoot’. Ook met eenmalige giften zijn we heel erg blij, vermeld u er dan bij ‘eenmalige gift’.

In het geval van een periodieke gift, stuurt u ons dan even een email zodat wij uw (bedrijfs-)naam op onze website kunnen vermelden, en een notariële akte voor u kunnen opstellen (zie ook Uw schenking is aftrekbaar).