BESTUUR
Voorzitter: Vacant
Secretaris: Simion Blom
Penningmeester: Lucas Bonekamp
Algemeen bestuurslid (tijdelijk voorzitter): Laila Dahouch
De stichting Tafel van Vijf hanteert de Governance Code Cultuur en heeft een bestuur op afstand, dat het beleid vooraf goedkeurt en achteraf controleert.
De bestuursleden zijn aangesteld op basis van hun ervaring en kwaliteiten binnen gewenste domeinen en hun betrokkenheid bij het werk van Tafel van Vijf. Ze worden aangesteld voor vier jaar en kunnen een tweede termijn besturen. Er is een rooster van aftreden. Alle leden werken onbezoldigd voor Tafel van Vijf.
Tv5 hanteert de Fair Practice Code en betaalt alle medewerkers en freelancers volgens de CAO Toneel en Dans.
Tafel van Vijf Muziektheater heeft een ANBI-status, dat wil zeggen dat het gezelschap door de Belastingdienst is aangemerkt als een ‘algemeen nut beogende instelling’.
BTW nummer: NL820506382B01
Jaarverslag 2021 – Jaarverslag 2022 – Jaarverslag 2023
Voorzitter
Vacature
Secretaris
Simion Blom, woonachtig in Amsterdam-Zuidoost, werkt in Utrecht als onderwijs beleidsadviseur en is tevens Dagelijks Bestuurder Amsterdam Zuidoost. Voormalig Amsterdams gemeenteraadslid.
Penningmeester
Lucas Bonekamp, Manager Projectbureau bij het Stedelijk Museum Amsterdam. Lucas Bonekamp studeerde kunstgeschiedenis en heeft een brede ervaring van ruim 25 jaar in het culturele veld, onder meer in de media, de museale wereld en meer recent als zakelijk en programmadirecteur van de Stichting NDSM-werf.
Algemeen bestuurslid (tijdelijk voorzitter)
Laila Dahouch, docent geschiedenis en maatschappijleer. Tevens is zij vertrouwenspersoon binnen het bestuur. De vertrouwenspersoon heeft een taak in het in stand houden of zelfs verbeteren van de omgangsvormen welke bijdragen aan het gevoel van veiligheid en vertrouwdheid voor de medewerkers. Zij draagt zorg voor de eerste opvang van betrokkenen (slachtoffers beschuldigde en/of bestuur) bij een incident binnen de stichting.
Laila is per e-mail te bereiken via laila@tafelvanvijf.nl.
Meldingen kunnen ook gedaan worden via het meldpunt ongewenste omgangsvormen Nederlandse culturele en creatieve sector Mores.